Koronavírus

Szinte mindenki koronavírusos egy Baranya megyei idősotthonban

Az intézmény fenntartója azt közölte: mindent megtesznek a lakók védelme érdekében és rendszeresen fertőtlenítik az épületet.

2020.12.28 19:37ma.hu

Szinte mindenki koronavírusos egy Baranya megyei idősotthonban, Magyarbólyban. A bentlakó 40 gondozottból legalább 35-en pozitív tesztet produkáltak. Vannak olyan betegek akiket már kórházba szállítottak, mert olyan tüneteik voltak amelyek már szakszerű ellátásra szorultak.

Az ATV Híradójának információi szerint több dolgozó is koronavírusos lett, ők karanténba kerültek. A település polgármestere azt mondta, az idősotthon magánkézben van, nem tudja milyen állapotok vannak az épületben, erre ő nem lát rá. Az intézmény fenntartója azt közölte: mindent megtesznek a lakók védelme érdekében és rendszeresen fertőtlenítik az épületet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.