Fellógatta és majdnem agyonverte ismerősét három valkói férfi

rendőrség, Valkó, fellógatták ismerősüket
Vágólapra másolva!
A Pest megyei rendőrök befejezték egy két éve Valkón történt bűncselekmény nyomozását, és vádemelést javasolnak.
Vágólapra másolva!

A rendelkezésre álló adatok szerint a három valkói férfi a településen gyalogoló ismerősük elé hajtott autóval 2018. december 25-én este. Megálltak, kiszálltak és rátámadtak.

Ütni-verni kezdték, és meg is rúgták, ahol csak érték.

Aztán beültették az áldozatot azt autóba, és az egyikőjük házához tartozó melléképületébe vitték, ahol folytatták a 22 éves férfi bántalmazását.

Ketten egy gerendára kötelet akasztottak, amit a nyaka köré tekertek, miközben lapátnyéllel ütötték, és egy karddal fenyegették.

Eközben társuk mobiltelefonjával felvett mindent. Amikor észrevették, hogy áldozatuk egyik lába eltörhetett, levágták a kötélről,

betuszkolták a kocsiba, és lakása előtt kilökték az aszfaltra.

A fiatal négykézláb tudott bemászni a házba, ahol segítséget kért. Később feljelentést tett a rendőrségen.

A férfin hámsérülések keletkeztek, emellett bezúzódott a koponyája, megrándult a nyaki gerince, és az egyik lábán eltört a szárkapocscsontja.

A Pest megyei rendőrök még aznap elfogták és a kapitányságra vitték a 36 éves N. Róbertet, a 19 éves R. Andrást és a 21 éves O. Attilát. Kihallgatták őket. Mindhárman tagadták a bűncselekmény elkövetését, és panaszt tettek a gyanúsítás ellen. A helyszíni szemle után a nyomozók mindenkit kihallgattak és szakértőket rendeltek ki.

Forrás: Police.hu

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályán a napokban fejezték be a nyomozást az ügyben. Az iratokat, mindhárom gyanúsítottal szemben,

emberölés kísérletének és személyi szabadság megsértése megalapozott gyanúja miatt vádemelési javaslattal

átadták az ügyészségnek.