Szekeres Adrien lánya olyan szép, mint egy modell: a 19 éves Emília gyönyörű a ballagási fotóján

Az eseményen egy anya-lánya kép is készült, melyen boldogan mosolyognak mind a ketten.

Szekeres Adrien lányának ballagási fotója
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szekeres Adrien 19 éves lánya lenyűgöző szépség, melyet ballagási fotója is bizonyít. Emília úgy tündököl a képeken, mint egy igazi modell. A jeles eseményről édesanyja posztolt.

Szekeres Adrien lányának ballagási fotója

Országszerte lezajlottak a középiskolai ballagások, és elindult az írásbeli érettségi. A sztárok ugyanolyan büszkén osztották meg a jeles esemény képeit, ahogy mindenki más. Ez alól Szekeres Adrien sem volt kivétel. „Menj, változtasd meg a világot!” - írta bejegyzése mellé.

A ballagáson készült fotókat ide kattintva tudod megnézni.

A 19 éves lány igéző szépségként mosolyog anyukája mellett a második képen. Az első fotón pedig teljesen úgy néz ki, mint egy sztár.

Emília ugyancsak a zenei világban találta meg helyét, bár a képek alapján akár modell is lehetne. Édesanyját követve a pályán tehetsége az éneklésben teljesedik ki, emellett több hangszeren is játszik. Emily egy-két dalához már klip is készült.

Stahl Judit lánya gyönyörű volt a ballagásán: a 19 éves Hanna pirosban ragyogott

Stahl Judit lánya elballagott a gimnáziumból. Az egykori műsorvezető rakott ki fotót Hannáról.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL/Reggeli

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az anyaság témakörét boncolgattuk. Tényleg az anyukák a rossz, az apukák pedig a jó zsaruk? Magányosak az anyukák a mai világban? Milyen a munkába visszatérő anyák helyzete Magyarországon? Frusztrálóak az anyainfluenszerek? Többek között ezekre a kérdésekre kereste a választ Semjén Nóra anyainfluenszer, valamint Fehér Ági, a Femina főszerkesztője és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük